Over J&E

J&E Exotische Meubelen is opgericht in 1990 door vader Jan Goudkuil en zoon Edmar Goudkuil. De eerste letter van hun voornaam is gebruikt als naam voor het nieuwe bedrijf. De nadruk ligt op de in- en export van vooral teakhouten meubelen uit Indonesië

 

HISTORIE

Door uitbreiding van de activiteiten en de steeds groter wordende vraag naar teakhouten meubelen wordt al snel een pand betrokken aan de Oliemolenweg in Renkum waar voldoende ruimte is voor het lossen, klaarmaken en uitleveren van de meubels. Ook krijgt het pand de beschikking over enkele werkplaatsen waar de meubels gemonteerd, aangepast en naar wens ook op kleur worden gebracht.

 

Door de toegenomen vraag naar kwaliteits meubelen uit Indonesië wordt er in 2002 besloten tot de bouw van een zeer moderne fabriek in aldaar. Deze fabriek is geheel ingericht als kwaliteits controle centrum –een zeer belangrijke noviteit in die tijd – en produceert verder alle maatwerkmeubelen volgens een in Indonesië uniek principe. Hierdoor worden een zeer hoge kwaliteit en afwerking, korte levertijd en juiste uitvoering gewaarborgd.

 

HEDEN

Sinds 2009 is J&E gevestigd aan de snelweg A50 bij Heteren. Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Op 8000 m2 heeft u bij ons voldoende keuze in assortiment en ook nog eens direct uit voorraad leverbaar. Naast onze standaard catalogus producten maken we voor u ook een selectie met mooie unieke stukken buiten de catalogus om zodat u ook eens “iets anders” kunt proberen.

 

Dankzij onze eigen standpunten en natuurlijk de maatschappelijke discussie over duurzaamheid en leefbaarheid hebben we al in 2002 besloten om over te stappen op het gebruik van uitsluitend gerecycled- en plantage teak voor een meer duurzaam leefmilieu. Naast dit duurzaamheidsprincipe voorziet J&E in Indonesië ook in het welzijn van zijn werknemers.