Tel. +31(0)26 47 90 871
info@jene.nl
Deutsch

4000 M² aan
teak producten

Ruime keuze
op voorraad

Maatwerk en
interieur advies

Duurzame productie
en recycling

Het assortiment van J&E is met de grootste zorg samengesteld. Jarenlange ervaring met hoogwaardige materialen, de juiste constructie en afwerking van de teak meubelen zijn hieraan vooraf gegaan.

J&E teak meubelen

J&E Exotische Meubelen is opgericht in 1990 door vader Jan Goudkuil en zoon Edmar Goudkuil. De eerste letter van hun voornaam is gebruikt als naam voor het nieuwe bedrijf. De nadruk ligt op de import en export van vooral teakhouten meubelen uit Indonesië.

Lees meer

Nieuw binnen

Wij houden de laatste trends nauw in de gaten op het gebied van o.a. meubeltypes, houtsoorten en meubelmerken. Alle ins en outs hierover delen we dan ook graag met u door ons online productoverzicht zo actueel mogelijk te houden. Houdt deze sectie daarvoor in de gaten en laat je inspireren!

Bedrijfsfilm J&E

Beelden zeggen meer dan woorden waardoor wij onze producten dan ook graag visualiseren in een bedrijfsfilm. Hierin laten wij u graag zien waar onze producten vandaan komen, hoe deze worden vervaardigd en hoe deze worden afgewerkt naar de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Door vakkundige samenwerkingen met partners en personeelsleden in Indonesië, is J&E al vanaf 1990 instaat duurzame kwaliteitsproducten te leveren aan diverse Europese groothandelaren.